Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Jazeker! Je kunt je aanmelden voor een proefles via de website of via WhatsApp. Wanneer je je aanmeld via WhatsApp vermeld dan duidelijk je naam, leeftijd, eventuele danservaring, dansstijl waarin je interesse hebt en op welke van onze drie locaties je een proefles wil doen. Ons actuele lesrooster is te vinden op de website.

Opzeggen of bevriezen kan NOOIT via WhatsApp. Dit kan alléén via het opzegformulier of het bevriesformulier op de website. Alle info en regels over opzeggen of bevriezen zijn te vinden boven de formulieren op de website.

De lessen waarmee je wilt stoppen moet je ook afzeggen via het opzegformulier op de website. Vermeld duidelijk bij de opmerkingen welke les je precies wil opzeggen.

Mail de wijziging naar [email protected] Vermeld duidelijk je naam en in welke lesgroep je nu danst.

Jazeker, als de proeflesser nog nooit bij ons een proefles heeft gedaan mag hij/zij een keertje gratis meedoen. Dit hoeft verder niet via de website te worden doorgegeven. Is de desbetreffende lesgroep vol of aan een optreden of  promovideo aan het werken? Overleg dan wel even via WhatsApp met ons.

Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen antwoord te geven op je vraag. 

Het kan zijn dat je ziet dat we ‘online’ zijn op WhatsApp terwijl we (nog) niet hebben gereageerd op je bericht. Wij openen je bericht pas op het moment dat we in staat zijn je vraag direct te beantwoorden. Het kan soms een paar dagen duren maar we komen vanzelf bij je terug met een reactie.

Forza Danza houdt zich altijd aan de schoolvakanties en feestdagen. Ook in het weekend is Forza Danza niet telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.