Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Jazeker! Je kunt je aanmelden voor een proefles via de website. Een proefles kost €4,-.

Opzeggen of bevriezen kan NOOIT via WhatsApp. Dit kan alléén via het opzegformulier of het bevriesformulier op de website. Alle info en regels over opzeggen of bevriezen zijn te vinden boven de formulieren op de website.

De lessen waarmee je wilt stoppen moet je ook afzeggen via het opzegformulier op de website. Vermeld duidelijk bij de opmerkingen welke les je precies wil opzeggen.

Mail de wijziging naar info@dansschoolforzadanza.nl. Vermeld duidelijk je naam en in welke lesgroep je nu danst.

Jazeker, als je iemand wil meenemen naar de les kan diegene eenvoudig via de website een proefles inplannen. Let wel op! Zonder geldig toegangsbewijs voor de proefles kan diegene niet meedoen.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen antwoord te geven op je vraag. 

Het kan zijn dat je ziet dat we ‘online’ zijn op WhatsApp terwijl we (nog) niet hebben gereageerd op je bericht. Wij openen je bericht pas op het moment dat we in staat zijn je vraag direct te beantwoorden. Het kan soms een paar dagen duren maar we komen vanzelf bij je terug met een reactie.

Forza Danza houdt zich altijd aan de schoolvakanties en feestdagen. Ook in het weekend is Forza Danza niet telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.