Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Je kunt zelf een proefles inplannen via onze website https://www.dansschoolforzadanza.nl/proefles Een proefles kost €5,-. Voor iedere lesgroep kan één proefles worden ingepland. Geeft een invaldocent les tijdens je proefles? Neem dan even contact met ons op want dan mag je nogmaals (gratis) een les komen meedansen.

Via onze website kun je eenvoudig een abonnement afsluiten: https://www.dansschoolforzadanza.nl/inschrijven/

Ga daarvoor naar de datum waarop je wil starten in de kalender en klik op de knop achter de gewenste les.

Wil je meerdere lessen volgen? Dan kun je dit later in het proces alsnog doorgeven.

Je kiest het gewenste abonnement, de gewenste les(sen) en vult vervolgens je persoonlijke gegevens in.

Na betaling van de eerste maand + het inschrijfgeld sta je direct ingeschreven en kan je dus meteen starten.

Tip! Download ook meteen onze app (Bueno Student App) en login met je e-mail adres.

Bij Forza Danza kan je zelf je inhaalles plannen. Dit doe je het eenvoudigst via de Bueno Student App. Op onze website vind je het stappenplan voor het inplannen van een inhaallles: https://www.dansschoolforzadanza.nl/inhalen/

Je kunt bij Forza Danza voor alle lessen een losse dansles kopen. De kosten bedragen €10,- per les. Een losse les boek je eenvoudig via onze app (Bueno Student App) of via de website: https://www.dansschoolforzadanza.nl/losse-dansles/

Je kunt je abonnement laten bevriezen voor maximaal 3 maanden. Dit kan alléén via het bevriesformulier op onze website: https://www.dansschoolforzadanza.nl/abonnement-bevriezen/ Alle info en regels over bevriezen vind je op deze pagina.

Je kunt je abonnement opzeggen met inachtneming van één volledige kalendermaand opzegtermijn. Dit kan alléén via het opzegformulier op onze website: https://www.dansschoolforzadanza.nl/opzeggen/ Alle info en regels over opzeggen vind je op deze pagina.

De lessen waarmee je wilt stoppen moet je ook afzeggen via het opzegformulier op de website: www.dansschoolforzadanza.nl/opzeggen Vermeld duidelijk bij de opmerkingen welke les je precies wil opzeggen.

Mail de wijziging naar info@forzadanza.com. Vermeld daarbij je voor en achternaam, in welke lesgroep je nu danst en welke les je graag zou willen volgen. Indien je niet wil dat de wijziging per direct ingaat vermeld dan ook de ingangsdatum.

De kosten variëren afhankelijk van je leeftijd en het aantal keer per week dat je komt dansen. Op onze website https://www.dansschoolforzadanza.nl/tarieven/ vind je de actuele tarieven

Mail de wijziging naar info@dansschoolforzadanza.nl. Vermeld duidelijk je naam en in welke lesgroep je nu danst.

We bieden een breed scala aan (urban) dansstijlen, deze kun je terugvinden op onze website. Ook het actuele rooster is op onze website te vinden: https://www.dansschoolforzadanza.nl/lesrooster/

Alle 18+ classes hebben een eigen Whatsappgroep. Wil jij worden toegevoegd in de groepsapp om geen lesvideo’s en info te missen? Stuur dan een screenshot van de automatische bevestigingsmail die je hebt ontvangen bij de inschrijving naar Lisa (0628886899). Lisa zal je vervolgens toevoegen.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen antwoord te geven op je vraag. 

Het kan zijn dat je ziet dat we ‘online’ zijn op WhatsApp terwijl we (nog) niet hebben gereageerd op je bericht. Wij openen je bericht pas op het moment dat we in staat zijn je vraag direct te beantwoorden. Het kan soms een paar dagen duren maar we komen vanzelf bij je terug met een reactie.

Forza Danza houdt zich altijd aan de schoolvakanties en feestdagen. Ook in het weekend is Forza Danza niet telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.