Abonnement bevriezen

Abonnement bevriezen

Dansschool Forza Danza biedt de mogelijkheid om een abonnement tijdelijk te bevriezen. Dit is bijvoorbeeld handig als je een stage in het buitenland hebt, tijdelijk druk bent met examens, etc.

Het voordeel van bevriezen ten opzichte van een volledige opzegging is dat je niet opnieuw inschrijfkosten hoeft te betalen als je terugkomt. Ook ben je verzekerd van een plek in de lesgroep wanneer je weer terug wilt komen, ook als de lesgroep waarin je danste eigenlijk al vol is. Volwassenen mogen tijdens de bevriezing in de groepsapps blijven, zodat ze toch in contact staan met de dansschool en zien wat er tijdens hun afwezigheid gebeurt. Bij volledige opzegging word je echter wel uit de groepsapp(s) verwijderd.

 

Lees onderstaande regels eerst goed door voordat je besluit je abonnement te bevriezen!

  • Een bevriezing van een abonnement dient uiterlijk een volle maand van tevoren en vóór de eerste van de maand te worden doorgegeven. Wil jij vanaf 1 mei staan ‘bevroren’? Dan moet dit uiterlijk 31 maart worden doorgegeven aan ons. De bevriezing gaat dan vanaf 1 mei in.
  • Ben je afwezig bij danslessen in de weken voordat je officieel staat bevroren? Dan kunnen deze lessen niet meer worden ingehaald terwijl je staat bevroren en ook niet na de bevriezing.
  •  Je kunt je abonnement voor maximaal 3 volle maanden bevriezen. Van tevoren moet al worden aangegeven of de betaling na een, twee of drie maanden weer in moet gaan. Betaling kan alleen ingaan op de eerste van de maand.
  • Besluit je tijdens de periode dat je bevroren staat dat je toch volledig wilt stoppen, dien je het opzegformulier in te vullen. Er geldt vanaf dat moment weer een volledige maand opzegtermijn en er moet voor de eerste van de maand worden opgezegd.