Meedoenregeling & Stichting Leergeld

De Meedoenregeling

Voor mensen die rond moeten komen van een minimuminkomen, is meedoen aan de samenleving via sport en cultuur niet vanzelfsprekend. Gemeentes vinden het juist erg belangrijk dat iedereen mee kan doen, ook mensen die het niet breed hebben. Jaarlijks stellen veel  gemeentes (o.a. Tilburg) hiervoor een budget per persoon beschikbaar.

Dansschool Forza Danza is aangesloten op deze Meedoenregeling. Dit houdt in dat iedereen die in aanmerking komt voor de regeling , het budget bij Forza Danza kan besteden. Kijk voor meer informatie over de Meedoenregeling op www.t-helpt.nl/meedoenregeling

Hoe kun je aanmelden bij Forza Danza via de Meedoenregeling?
We hebben daarvoor je volledige naam, geboortedatum en meedoenregelingnummer nodig. Elke maand zullen we de contributie afschrijven van je saldo van de Meedoenregeling. Zodra het saldo op is nemen we contact met je op om te bepalen of je wil stoppen met dansen of dat je op een andere manier de contributie zal voldoen.

Stichting Leergeld

In het kader van participatie en armoedebestrijding heeft de gemeente Tilburg Stichting Leergeld in het leven geroepen. Stichting Leergeld is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar. Deze organisatie betaalt de contributie en vergoedt de sportspullen tot een maximum. Stichting Leergeld en de Meedoenregeling werken nauw samen en hebben afgesproken dat Tilburgers mee kunnen doen aan één regeling. Ook in andere gemeenten kun je sporten met behulp van Stichting Leergeld. Vraag dus even na hoe dit zit bij de gemeente waar jij woont.

Kijk voor meer informatie hierover op de website van Stichting Leergeld, www.leergeld.nl/tilburg of doe direct een aanvraag: https://www.leergeldtilburg.nl/jouw-aanvraag

Mijn kind wil via Stichting Leergeld bij jullie dansen, wat hebben jullie nodig?
Om in te schrijven bij Forza Danza met behulp van Stichting Leergeld moet er eerst een aanvraag worden ingediend via de website van Stichting Leergeld. Zodra er goedkeuring is op de aanvraag kun je jouw zoon of dochter bij ons inschrijven. We hebben daarvoor de volgende gegevens nodig:

  • Voor en achternaam kind
  • Voor en achternaam ouder/verzorger
  • Adres
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer ouder/verzorger
  • Geboortedatum kind
  • Het gewenste abonnement en de gewenste dansles (dag/tijdstip)
  • Een bewijs van goedkeuring

Bij de inschrijving ontvang je van ons een factuur die je naar Stichting Leergeld moet doorsturen. Stichting Leergeld zal vervolgens de contributie en het inschrijfgeld direct aan Forza Danza betalen.